Els veterans cauen amb la cara alta al camp de l’Amposta

Comparteix

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre el passat cap de setmana per 2 gols a 0 al camp dels veterans de l’Amposta, que són, junt amb el Roquetenc, els líders de la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre.

Els de l’Ametlla de Mar van saber aguantar als ampostins a la primera part, amb un plantejament conservador i es va arribar al descans amb empat a 0. A la segona part, una acció de sort dels ampostins en el rebuig d’un córner, va significar l’1 a 0. En els últims minuts, els caleros es van llençar a la recerca de l’empat i després del llançament d’una falta i dos córners seguits, ja en temps de descompte, els veterans de l’Amposta van marcar el 2 a 0 en una contra i en el que seria pràcticament l’última jugada del partit.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans de la Cala.

Els caleros són 6 s a la classificació amb 19 punts i aquest cap de setmana, recuperen el partit ajornat davant del Canareu.

Comparteix