Al final no hi va haver miracle i el juvenil no promociona

Comparteix

Al final no va poder ser i el juvenil calero no jugarà la promoció d’ascens. Tot i complir-se una part dels condicionants necessaris, no van ser suficients.Els seus entrenadors Juanjo Balfegó i Sergi Consarnau deixen la banquetai assumiran la direcció tècnica, la pròxima temporada, Àlex Gómez i Abelardo Pérez.

El primer a complir va ser el juvenil de la Cala que va guanyar al camp del Gandesa per 0 a 3 amb gols de William Gonzalvo i Ousainou Jallow, per partida doble. També es va complir la derrota de l’Ascó al camp de l’Ulldecona, que va perdre per 1 a 0, però, diumenge, el Tortosa es va imposar clarament per 7 a 0 a l’Amposta i no va permetre que és complís el miracle futbolístic. La promoció la jugaran l’Ulldecona com a primer i el Tortosa com a segon del grup, i Ebre Escola i Amposta B com a 1r i 2n de l’altre grup. L’equip de Juanjo Balfegó i Sergi Consarnau, que deixen la banqueta del juvenil, ha finalitzat la lliga tercer i s’ha quedat a un sol punt de promocionar.

Juanjo Balfegó és l’entrenador del juvenil.

Després de l’anunci de Balfegó, la junta directiva de la SCER de l’Ametlla de Mar ha actuat amb rapidesa i diumenge ja van anunciar un acord amb l’Àlex Gómez i Abelardo Pérez, equip tècnic del cadet de l’AME, que assumiran la direcció tècnica dels dos equips la pròxima temporada.

Per la seva part, el cadet va guanyar per 0 a 1 al camp de la Rapitenca C, amb un solitari gol d’Àlex Estrada. Els caleros són 4 s amb 38 punts. El partit de l’Infantil al camp del Roquetenc es va ajornar a causa del vent. L’Aleví A, a la 1a divisió, va perdre 3 a 0 al camp del Tortosa B. Els caleros són 11 s amb 13 punts, mentre que l’Aleví B, a la 3a divisió, va ajornar el partit a Gandesa per la forta ventada. Pel mateix motiu també van ser ajornats els partits que el benjamí Llobarrets i el prebenjamí Seitonillos havien de jugar a l’Ampolla.

Comparteix