Pere Vila visita l’Ametlla de Mar per parlar dels projectes de futur

Comparteix

Projectes amb els quals s’està treballant per contribuir al coneixement, la sostenibilitat i la gastronomia del municipi.

El director de Ports de la Generalitat, Pere Vila, ha visitat, aquest dimecres, l’Ametlla de Mar per parlar sobre futurs projectes del municipi amb relació al port.

La visita, que ha tingut lloc a l’Ajuntament, ha consistit en una reunió de treball amb l’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, que també ha comptat amb la presència de la directora del Departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori a les Terres de l’Ebre, Lídia Pino i el responsable territorial de la Zona Portuària Sud, Enric Martínez.

Ha estat la primera visita del nou director de Ports a l’Ametlla de Mar, en la qual s’han posat damunt la taula diversos projectes, amb els quals s’està treballant, per contribuir al coneixement, la sostenibilitat i la gastronomia de la població.

Comparteix