S’actua en diferents punts de la carretera d’accés sud

Comparteix

Es tracta d’unes obres d’arranjament de desperfectes.

Aquesta setmana s’ha iniciat una actuació de millora de diferents punts de la carretera d’accés sud que es trobaven en mal estat. Aprofitant aquestes obres del vial, que comprèn el barranc de Santes Creus fins al Pont d’Àlia, també es millorarà un aspecte de l’evacuació dels pluvials a l’últim tram.

Després de la finalització d’aquest vial, inclòs del Pla d’Emergències Nuclears de la demarcació, es van detectar tres punts en mal estat. En total són uns 50 metres que seran asfaltats per corregir els desperfectes.

L’actuació comportarà afectació viària, amb limitacions en la circulació i en ocasions, talls de trànsit, durant un termini de 10 dies. Així ho explica l’alcalde del municipi, Jordi Gaseni.

A l’últim tram, abans del Pont de l’Àlia, també s’actuarà per millorar un altre aspecte sobre l’evacuació de pluvials que provoca l’acumulació d’aigua de l’espai.

Comparteix