L’Ametlla de Mar participa en les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya

Comparteix

L’esdeveniment s’ha desenvolupat a Puigcerdà.

Aquest dijous i divendres, 24 i 25 de març, s’ha celebrat a Puigcerdà, la XXVI edició de les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya, el punt de trobada anual dels professionals que es dediquen a la gestió turística de les destinacions catalanes, que ha comptat amb participació calera.

Es tracta d’un fòrum formatiu, d’intercanvi d’experiències i de descoberta del territori, en el qual hi participen diferents oficines de turisme d’arreu del país i algunes d’elles hi intervenen fent conferències sobre els projectes que impulsen.

El gerent de Turisme de l’Ametlla de Mar, Damià Llaó, qui s’ha traslladat a Puigcerdà per assistir-hi, explica que des de l’Oficina de l’Ametlla de Mar, aquest divendres, s’explicaran els projectes que han sorgit arran de la pandèmia, com l’estudi estratègic i les diferents accions que s’han dut a terme, com el tour virtual per la costa calera.

Les jornades s’havien de celebrar en les mateixes dates de finals de març de 2020, però l’esclat de la pandèmia va portar a la suspensió i que tampoc es duguessin a terme l’any passat.

Comparteix