El Bàsquet l’Ametlla juga a la pista del Teresianes de Tarragona

Comparteix

Els caleros van guanyar 72 a 64 contra el Mora d’Ebre en la primera jornada.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar jugarà dissabte a les 10:15 h a la pista del Bàsquet Teresianes de Tarragona la segona jornada de la 2a fase del Campionat Territorial. Els caleros van guanyar diumenge per 72 a 64 el primer partit de la 2a fase davant del Bàsquet Mora d’Ebre imposant-se en un partit molt igualat fins a l’últim quart.

El Teresianes també es va imposar a la 1 jornada a la pista de l’Arbós per 55 a 76.

Quan al partit de diumenge davant del Mora d’Ebre, els parcials dels dos primers quarts van ser pràcticament idèntics i es va arribar al descans amb empat a 36. No va ser fins a l’últim quart, en el que els morencs van començar a notar l’esforç físic i a errar en el llançament, que els caleros, van acabar imposant-se en el rebot. Al final, 8 punts de diferència, 72 a 64 que donen els dos primers punts als de l’Ametlla de Mar.

El màxim anotador del partit va ser Aitor Gavilán amb 33 punts.

Comparteix