El juvenil a guanyar a l’Amposta i esperar

Comparteix

El juvenil de la SCER de l’Ametlla de Mar juga dissabte a les 18 h a casa davant de l’Amposta. Després de l’empat del passat dissabte a Tortosa, ben poques són les possibilitats que tenen de jugar la promoció d’ascens a categoria preferent, tot i que volen finalitzar el que queda de lliga de la millor manera possible.

Als caleros, amb 9 punts encara en joc, els resta jugar davant de l’Amposta,  6è a la classificació, Rapitenca B, 5è classificat i Gandesa, cuer de la classificació. Els de l’Ametlla de Mar són 4ts amb  30 punts

A manca de tres partits per disputar i amb l’Ascó ocupant la plaça de promoció amb 35 punts, seguit del Tortosa amb 34, tot i que amb un partit més disputat, caldrà anar guanyant i esperar.

Juanjo Balfegó és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, el cadet de l’AME  que la setmana passada va recuperar la 4a posició, juga dos partits. Dissabte a les 12 juga a casa davant del líder Batea i diumenge a les 12 a les 12 també a casa davant del Sant Jaume, que és cuer. Quant a l’infantil, aquesta setmana descansa.

L’aleví A a la 1a divisió, juga dissabte a les 9:30 h a casa davant de l’Olímpic Mora d’Ebre que és cuer. Els de l’Ametlla de Mar segueixen amb 13 punts a la 10a posició. L’aleví B a la 3a divisió, juga aquest divendres a les 17:30 h a casa davant del Perelló. Els de l’Ametlla de Mar segueixen segons per la cua amb 10 punts.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets juga dissabte a les 10:30 h al camp del Jesús Catalonia. Els caleros comparteixen la 3a posició amb sis punts.

El prebenjamí Seitonillos descansa.

Comparteix