La Cala a seguir la remuntada al camp de la Rapitenca B

Comparteix

El primer equip jugarà dissabte, a les 18:45 h, contra la Rapitenca B.

El filial jugarà dissabte, a les 16 h, contra la Cava B.

El 1r equip de la SCER de l’Ametlla de Mar juga dissabte a les 18.45 h al camp de la Rapitenca B. Els caleros, porten tres victòries consecutives davant de Tortosa B, Amposta B i Flix i volen sumar la 4a.

Els de l’Ametlla de Mar esperen un partit complicat davant d’un equip que a la primera volta, es va emportar els tres punts del camp de la Cala, després de guanyar per 1 a 2. Els rapitencs són 6 s i tenen 39 punts, tres més que els de l’Ametlla de Mar, que van guanyar dissabte passat per 2 gols a 1 al Flix, superant-lo a la classificació i situant-se a la 7a posició.

Xavi Subirats és l’entrenador de l’equip.

El filial juga al camp de la Cava B

Per la seva part, el filial de la Cala, que juga a la 4a Catalana, es desplaçarà dissabte a Deltebre a les 16.00 h per jugar amb la Cava B. A la primera volta, caleros i caveros van empatar a 1 gol, tot i les diferències a la classificació. Els caleros es van retrobar amb la victòria davant del Tivenys i cal recordar que la passada setmana van haver d’ajornar el partit que tenien previst a la Galera a causa de l’estat del terreny de joc, després d’un fort aiguat.

Jordi Subirats, To, és l’entrenador del filial.

Els caleros són 10 s amb 30 punts i els caveros 14 s amb 19.

Comparteix