Els Quintos organitzen una calçotada popular

Comparteix

La jornada serà aquest dissabte, a partir de les 12 h i a la Confraria de Pescadors.

Els Quintos de 2001 i 2002, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, han organitzat ‘La Calçotada dels Quintos’, aquest dissabte 26 de març i a la Confraria de Pescadors. Una calçotada popular que també comptarà amb vermut i jocs populars.

La jornada s’iniciarà a les 12 h del migdia amb un vermut electrònic, a càrrec de Mael Wulschleger. A les 14 h, els assistents podran gaudir d’un menú de calçotada. I a la tarda, a partir de les 17 h, els joves han organitzat jocs populars. Així ho explica un dels Quintos, Joan Aliau.

El menú consistirà en un pica-pica inicial, calçots, carn rostida i postres, per un preu de 12 euros, -8 euros els menors de 13 anys-. Les persones que vulguin participar-hi, s’han d’inscriure prèviament a Miraquecolchon, fins aquest divendres a les 20 h de la tarda.

Comparteix