Èxit de les primeres cites gastronòmiques de l’any a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Les jornades de la galera s’han tancat amb 2.050 menús servits i la ruta de la tapa ‘Tot s’hi val’, amb 1.563.

Durant aquests primers mesos de l’any, l’Ametlla de Mar ja ha celebrat dos esdeveniments gastronòmics que tenen l’objectiu de desestacionalitzar la temporada turística i posar en valor la gastronomia, la cultura i la vida marinera del municipi. Es tracta de les Jornades de la Galera i de la Ruta de Tapes ‘Tot s’hi val’, que han finalitzat amb un alt èxit de participació.

Les Jornades de la Galera van finalitzar amb més de dos mil menús servits a l’Ametlla de Mar. Concretament, els deu restaurants del municipi que van participar, van elaborar 2.050 menús durant la cita gastronòmica, que s’ha celebrat a les quatre Viles Marineres de les Terres de l’Ebre, entre l’11 de febrer i el 13 de març.

Pel que fa a la Ruta de Tapes ‘Tot s’hi val’ ha finalitzat amb una alta participació en la seva quarta edició. La ruta, que es va iniciar l’11 de març, ha finalitzat aquest passat diumenge amb més d’un miler de tapes servides, en concret 1.563. Els bars i restaurants del municipi han elaborat 13 tapes amb una àmplia varietat de productes de qualitat i proximitat.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, celebra aquestes xifres.

Ara, la regidoria de Turisme ja està treballant en les pròximes jornades gastronòmiques que seran les de la Tonyina Roja, entre el 29 d’abril i el 15 de maig, en les quals hi haurà tant menús com tapes als restaurants i bars del municipi, amb aquesta espècie per excel·lència com a protagonista. A més, el 30 d’abril i l’1 de maig es donarà tret de sortida a les jornades amb la diada popular.

Comparteix