18 podis del Club Patí l’Ametlla al Campionat Comarcal

Comparteix

El Club Patí l’Ametlla de Mar va assolir 18 podis en la primera jornada del campionat comarcal de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre que organitza el consell esportiu.

El Poliesportiu Municipal “Galetet” de l’Ametlla de Mar va ser l’escenari, dissabte 19 de març, d’un nou èxit del patinatge calero. Els patinadors i patinadores de l’Ametlla de Mar van aconseguir pujar 18 vegades al podi en el transcurs de la primera jornada del campionat comarcal de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre, set a la primera posició, sis a la segona i 5 més a la tercera posició d’un total de vint-i-nou coreografies presentades.

Nerea Bertomeu es mostrava molt satisfeta dels resultats obtinguts.

Juvenil A

1- Laia Llambrich Balfegó

2- Meritxell Flores Margalef

Cadet A

 1. Mireia Manjón Redondo

Infantil A

1- Hannah Pallarès Parramón

 • Gina Monforte Arqués
 • Paula Serrano Duque

Aleví A

2- Carme Arbó Consarnau

3- Noa Martínez García

Benjamí A

 1. Anna Brull Sánchez
 2. Xenia Cesar Pérez
 3. Àngels Llaó Labòria

Benjamí B

 1. Valèria Brull Coruña

Benjamí C

 • Clàudia Barrera Sánchez

Patufet C

 • Blanca Gonzalvo García
 • Mia Llambrich Marquez

Prebenjamí C

2- Enric Serrano Duque

Quintet Secundària

 1.  Humanoide “Humà del futur”

Xou Primària

 1. Crispetes

A més també van participar Maria Llaó Labòria, Iris Aliau Llorenzo, Iziar Monedero Llaó, Abril Gonzalvo García, Carla Monforte Arqués, Daniela Pérez Bardí, Paula García Ruiz, Ivet Díaz Jaime,  Pep Pallarès Parramón, Gerard Brull Sánchez i Aida Girol Arbó.

La segona jornada comarcal escolar serà el pròxim 30 d’abril a Tortosa. Abans, el Club Patí l’Ametlla de Mar afrontarà els dies 2 i 3 d’abril l’Open TGN Formació de la Federació Catalana de Patinatge pels nivells 5, 6 i 7 que també es disputarà a la nostra localitat.

Comparteix