Càritas recull donatius econòmics a favor d’Ucraïna

Comparteix

Donatius al número de compte de Caixabank ES34 2100 9046 9702 0001 2812 o a través de Bizum al número 01519.

Càritas l’Ametlla de Mar ha engegat una campanya humanitària a favor d’Ucraïna, que sota el lema No a la guerra – Càritas per la Pau, té l’objectiu de recollir diners que es destinaran a les necessitats produïdes per la invasió russa d’Ucraïna.

Després d’una campanya inicial de recollida de material de primera necessitat, Càritas en l’àmbit internacional ha decidit canviar l’enfocament de l’ajut i recollir diners en lloc de material, donades les necessitats canviants que es produeixen amb la fugida de la guerra d’Ucraïna i l’arribada de refugiats als països fronterers.

Càritas entén que d’aquesta manera els diners es poden invertir en les necessitats existents en cada moment i en cada país de destí.

Dolors Cervera és coordinadora de Càritas a l’Ametlla de Mar.

Els interessats poden fer els donatius al número de compte de Caixabank ES34 2100 9046 9702 0001 2812 o a través de Bizum al número 01519, fent constar que el donatiu és per a Ucraïna.

Comparteix