Una vintena d’alumnes de l’Institut Candelera comença l’estada ‘Label France’ a la Bretanya Francesa

Comparteix

Els primers dies estan a Landivisiau, amb els alumnes de l’Institut Lycée Saint-Esprit del municipi i coneixent la zona de Finisterre i els últims dies de l’estada, es traslladaran a Normandia.

El passat dissabte, 25 alumnes d’entre 4t d’ESO i Batxillerat que estudien francès a l’Institut Candelera es van traslladar a Landivisiau, un municipi de la Bretanya Francesa, perendinsar-se a la cultura i la llengua francesa i millorar la seva competència lingüística. Una estada cultural que compta amb l’acompanyament del professorat.

L’estada s’emmarca dins del programa Erasmus+, anomenat ‘Label France’, valorat en 45.000 euros i concedit enguany per la Comissió Europea al centre educatiu calero.

Durant 15 dies, els alumnes caleros conviuran amb els de l’Institut Lycée Saint-Esprit de Landivisiau i faran sortides i activitats culturals per la zona del Finisterre. Més endavant, el dia 1 d’abril, es traslladaran a Normandia, per conèixer el Mont Sant Michael i les platges del desembarcament de Normandia.

El coordinador de Projectes Internacionals, Javi Sánchez, explica en què consisteix el programa i el seu objectiu.

Durant cursos passats, diversos grups de professors s’han format en diferents centres de referència europeus, a Itàlia, Bulgària o Eslovàquia, per millorar l’ensenyament de les llengües estrangeres. El ‘Label France’, però ha estat el programa més important atorgat, , de moment, al centre.

L’objectiu final del projecte és que, de cara al curs vinent, el centre pugui obtenir la distinció de centre ‘Label France’, una distinció que es concedeix a tots aquells instituts que promocionen la llengua, cultura i sensibilització francesa.

Comparteix