Plantada de centenars d’arbres a l’Ecotros de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Es tracta d’una acció de Graëllsia, finançada per l’Agència Catalana de l’Aigua, i emmarcada dins del projecte ‘Restauració fluvial i custòdia del barranc de Santes Creus, de les seves capçaleres i de la zona humida de la desembocadura’.

Diumenge al matí, a la Finca de l’Ecotros a l’Ametlla de Mar, un grup de persones voluntàries del Grup d’Estudis i Comunicació Ambiental Graëllsia van plantar més de 200 arbres, en una acció emmarcada dins del projecte ‘Restauració fluvial i custòdia del barranc de Santes Creus, de les seves capçaleres i de la zona humida de la desembocadura’.

Seguint les indicacions del forestal, Àngel Perurena, el grup de voluntaris i voluntàries es van distribuir al llarg de la llera del Barranc de Santes Creus per fer la replantació. A cada metre es realitzava un forat, on es col·locava un tros de figuera de moro i biochar, i posteriorment, el planter de cada espècie d’arbre. Entre les espècies plantades hi havia figueres, pi pinyer, pollancre, boix, roser, arboç.

Dani Méndez és propietari de l’Ecotros i voluntari de Graëllsia.

L’acció, que també va comptar amb la participació del centre de menors estrangers no tutelats de l’Ametlla de Mar, ha estat finançada per l’Agència Catalana de l’Aigua, dins del projecte ‘Restauració fluvial i custòdia del barranc de Santes Creus, de les seves capçaleres i de la zona humida de la desembocadura’.

Comparteix