Protecció Civil posa en alerta el pla Inuncat per les fortes pluges a l’Ebre

Comparteix

L’avís també està activat a la zona de l’Empordà.

Protecció Civil ha activat, aquest diumenge, l’alerta del pla especial d’emergències per inundacions de Catalunya (Inuncat) per l’acumulació de pluja prevista a les Terres de l’Ebre i a l’Alt Empordà, i l’onatge superior als 2,5 metres que es mantindrà fins dimecres al litoral català.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dilluns, les precipitacions podran superar els 100 litres per metre quadrat en 24 hores als dos extrems del país i arribar als 150 al Massís dels Ports. Protecció Civil ja ha avisat els municipis afectats i recomana tancar els punts inundables i precaució a l’hora de moure’s pel territori i de fer activitats a l’aire lliure.

Comparteix