El Telecentre és punt de suport de la UOC

Comparteix

S’ofereix  informació bàsica de l’oferta formativa, aules d’estudi i per fer reunions, servei de biblioteca, entre d’altres, als estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya.

Des de fa uns anys, el Telecentre ofereix als estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) de l’Ametlla del Mar i dels municipis del voltant que ho necessitin, un espai per a estudiar, connexió a internet per a poder accedir al Campus Virtual o servei de préstec bibliotecari. A més, des del setembre passat, també és centre col·laborador ACTIC.

El Telecentre continua oferint formació i suport formativa a tots aquells estudiants que ho necessitin. Així mateix, com a punt de suport de la UOC, ofereix tota la informació necessària sobre la Universitat als seus estudiants. Viqui Martí és tècnica del Telecentre.

Aquest punt territorial de la universitat virtual se suma als altres cinc que té a les Terres de l’Ebre i al Centre de Suport ubicat a Tortosa. 

A més, des de finals de l’any passat, els exàmens ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) ja es poden realitzar a l’Ametlla de Mar. El Telecentre ha passat a formar part de la xarxa de centres col·laboradors per realitzar aquestes proves.

Comparteix