Més de 500 euros recull el mercat solidari de l’hort de l’Escola Sant Jordi, en suport a Ucraïna

Comparteix

Concretament, es van recollir 515 euros que aniran destinats per la compra de material de primers auxilis que serà enviat al poble ucraïnès.

Aquest dimarts, les verdures i fruites de l’hort de l’Escola Sant Jordi es van vendre en un mercat solidari, que tenia l’objectiu de recaptar fons per donar suport d’emergència a les víctimes del conflicte a Ucraïna. La iniciativa solidària ha permès conscienciar els més joves i famílies sobre la guerra que viu el poble ucraïnès.

En total, es van recaptar 515 euros de la venda de les verdures i fruites de l’hort de l’Escola Sant Jordi. Uns diners que es destinaran, a través de la comunitat ucraïnesa del municipi, a la compra de medicaments i material de primers auxilis per enviar a Ucraïna.

La directora de l’Escola, Fàtima Garcia, apunta que va tenir molt èxit i agraeix la participació dels assistents. 

Pròximament, es farà una altra collita de l’hort escolar, davant la rapidesa del procés i l’obtenció dels fruits. Un projecte que permet treballar hàbits, valors, cooperació, participació, autonomia i competències bàsiques de manera transversal.

Comparteix