En marxa la XVI Mostra de Teatre, aquest diumenge amb la visita del grup de teatre del Perelló

Comparteix

La mostra oferirà fins a cinc obres de diferents temàtiques i representades per diferents grups d’arreu del país, fins al 21 de maig.

La representació de l’obra de teatre ‘No faré parlar a classe’ del Grup Escènic de la SCER de l’Ametlla de Mar, del passat cap de setmana, va donar el tret de sortida a la XVI edició de la Mostra de Teatre la Cala de l’Ametlla.

Després de dos anys sense poder-se organitzar a causa de la pandèmia, l’escenari de la sala de la Societat va encetar la 16a edició d’aquest certamen que permetrà gaudir fins al 21 de maig de cinc representacions teatrals.

A la representació de ‘No faré parlar a classe’, dels passats dies 12 i 13 de març, s’afegirà aquest diumenge, 20 de març, l’obra ‘Cadascú a la seua’, del Grup de Teatre del Perelló. Un obra que, segons apunta Josep Tomàs Margalef, farà riure al públic.

El diumenge 10 d’abril, el Grup de Teatre de la ACR de Fals de Barcelona representarà l’obra, ‘El crèdit’. El dissabte 7 de maig està prevista la presència del Grup de Teatre de Mora d’Ebre amb l’obra, ‘La visita’. El diumenge 15 de maig seguiran les representacions amb l’obra, ‘La imaginació’, a càrrec del Grup de Teatre Alcavot de Sabadell i tancarà la Mostra, el dissabte 21 de maig, el Grup de Teatre Quo Vadis de l’Hospitalet de l’Infant amb l’obra, ‘No hay ladrón que por bien no venga’.

Les representacions seran a les 19 h a la sala de la Societat, a excepció de l’última del 21 de maig, que serà a les 19.30 h, i tindran un preu de 7 euros pels no socis i 5 euros pels socis. Margalef anima a tothom a venir a veure teatre amateur.

La Mostra de Teatre la Cala de l’Ametlla està organitzada pel Grup Escènic amb la col·laboració de la SCER i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Comparteix