Carla Borràs Subcampiona de Catalunya de rítmica

Comparteix

Del 21 al 24 d’abril disputarà el Campionat d’Espanya Individual Base a Saragossa.

La calera Carla Borràs Salvans va proclamar-se el passat cap de setmana, Subcampiona de Catalunya de gimnàstica Rítmica a la categoria Infantil Base, en el Campionat de Catalunya Individual N7 disputat a Girona. Aquesta és la segona vegada que la Carla assoleix un subcampionat de Catalunya.

D’aquesta manera, la Carla, que representa al CGR l’Ampolla, també s’ha classificat per disputar el Campionat d’Espanya Individual Base que tindrà lloc del 21 al 24 d’abril a Saragossa.

Per la seva part les representants de la secció de Rítmica de l’AME Eila Gimeno i Leire Farnós, participaran en la 1a fase de nivell 2 i 3 de la Copa Catalana CCEE que es disputa a Santa Coloma de Farners. Qui no podrà participar finalment a la 2a fase de Nivell 4 de la Copa Catalana que es disputa dissabte a la localitat barcelonina de Gurb a causa d’un intercanvi escolar, és la gimnasta Mar Colen.

Comparteix