Els veterans perden 1 a 3 amb la Rapitenca

Els caleros es troben en 5a posició de la classificació.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre diumenge per 1 gol a 3 davant dels veterans de la Rapitenca, tot i que els caleros van donar la cara fins a l’últim moment.

Els de l’Ametlla de Mar no van poder amb els rapitencs, que ben aviat van aprofitar un corner mal defensat pels caleros per posar-se per davant en el marcador. Corria el minut 9 i va ser un gerro d’aigua freda pels de l’Ametlla de Mar, que els va costar a reaccionar, deixant el domini del partit als rapitencs. Així i tot els caleros van refer-se i la primera part es va acabar 0 a 1. A la segona part, de nou, en els primers minuts, dos contres de la Ràpita van acabar amb gol i els visitants es van posar 0 a 3, un resultat ja molt difícil de remuntar.

Tot i els intents caleros, només van poder escurçar diferències a sis minuts del final amb el gol d’Àlex Suarez.

Joan Pere Llambrich analitza com va anar el partit.

Els de l’Ametlla de Mar han baixat a la 5a posició de la classificació i el pròxim cap de setmana visiten el camp dels veterans del Tortosa.