Bona participació de la rítmica al territorial

Comparteix

Dotze gimnastes de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’Ametlla de Mar, van participar dissabte dia 5 de març en la 2a fase territorial de Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

La participació calera va ser satisfactòria, ja que totes les gimnastes van millorar les puntuacions assolides a la 1a fase, i fins i tot, les gimnastes que debutaven, van competir a un gran nivell. Destaca la 1a posició d’Eila Gimeno a la categoria infantil nivell B.

Marta Alcántara i Irene Escoda van quedar 7a i 8a respectivament en categoria aleví nivell A, Berta Martí va ser 7a en aleví nivell B i Clàudia Solé, 6a en aleví nivell C.

Per la seva part, Aina Brull, Aina Llambrich, Aina Borràs i Ines Callejas, van ser 5a, 6a, 7a i 8a respectivament en categoria prebenjamí nivell c.

Leire Farnós va ser 5a en benjamí nivell B i Carla Monforte, 4a en benjamí nivell A
El conjunt benjamí nivell C format per Carla Monforte, Aina Brull, Aina Borràs, Aina Llambrich i Ines Calleja, van quedar a la 1a posició, ja que eren les úniques inscrites. Mentre, el quartet aleví format per Berta Martí, Clàudia Solé, Marta Alcántara i Irene Escoda, també es va classificar a la 1a posició.

Tere Llambrich, coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar es mostrava molt satisfeta.

Per altra banda, la gimnasta calera Mar Colen, va participar diumenge dia 6 de març a la 1a fase de la categoria Sènior Nivell 4 de la Copa Catalana que es va disputar a Santa Coloma de Farners. La calera va finalitzar en el lloc 36è de 47 participants.

Comparteix