La Cala gaudeix d’un cap de setmana de Carnaval

Comparteix

Entre les disfresses guanyadores ha destacat la temàtica de pel·lícules i sèries televisives.

Les disfresses inspirades en pel·lícules i sèries televisives han destacat entre els guanyadors dels premis del Carnestoltes de l’Ametlla de Mar. Les caleres o caleros han pogut gaudir d’aquesta festivitat, sortint a desfilar les seves disfresses en les tradicionals rues i concursos, organitzats per la regidoria de Festes. A banda, també es va estrenar la ‘Pijamada’ de la mà dels Quintos i Quintes d’enguany.

La regidoria de Festes ha fet un balanç positiu de les activitats organitzades, aquest cap de setmana, amb motiu del Carnestoltes.

El premi gran de la nit, el de carrossa, se’l va emportar ‘La Sirenita’, inspirada en la pel·lícula de Disney, la qual feia una menció especial en suport a les persones que pateixen càncer de mama. El premi valorat amb 350 euros va rebre, a més, una gratificació de 60 euros, que també es va lliurar a l’altra carrossa participant.

‘La volta al món’ va ser la comparsa guanyadora i es va emportar 200 euros. A la categoria de grup, els ‘Vuelve la música, vuelven los 70!’, amb 150 euros. ‘Los Pollos’va endur-se el premi de 100 euros en la modalitat de parella o trio. El premi extraordinari, també de 100 euros, va ser per ‘La Cala Side Story’ . I el premi individual, de 60 euros, per ‘Caballet de Mar’.

Diumenge a la tarda, la cita va ser per als més petits, amb la rua, un espectacle d’animació i el concurs infantil. ‘Explorant la Fauna de la Cala’ va ser escollida com a millor comparsa pel jurat i es va endur 100 euros. Els ‘Quin Encant!’ van guanyar com a grup, amb un premi de 70 euros.

‘Els caça fantasmes‘ van emportar-se el de parella o trio amb 50 euros i ‘La gallineta’, l’individual, amb 30 euros. El premi extraordinari infantil va ser per ‘Ritmo de los 80’, valorat en 50 euros. La festa va seguir amb una xocolatada.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, valora positivament el Carnestoltes.

A banda de les rues i concursos, es va estrenar, divendres a la nit, la ‘Pijamada’, que va donar el tret de sortida al cap de setmana, amb gairebé 400 entrades venudes.

Comparteix