Oberta la preinscripció dels cursos de formació de l’Escola Nauticopesquera, enguany amb un nou format en línia

Comparteix

A banda, el centre també està impulsant una nova estratègia digital, amb un nou portal web i una nova imatge, per millorar la divulgació dels seus continguts.

L’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya ha obert el període de preinscripció dels cursos de formació no reglats que ofereix cada any. Enguany, amb la novetat que es fa en línia per mitjà d’un formulari, publicat dins del web de la Generalitat. A més, s’ha publicat un calendari de tota aquesta formació en nàutica professional que s’impartirà durant l’any.

El curs de mariner/a o pescador/a, el de patró/ona costaner polivalent o el certificat de formació bàsica en seguretat són alguns exemples d’aquests cursos de pesca i títols i certificats de Marina Mercant, que sónnecessaris per a l’accés i la promoció professional dins del sector de la pesca i l’economia blava. L’abast dels cursos és tot el litoral de la costa catalana, és a dir, s’imparteixen tant a l’Ametlla de Mar com a diferents confraries de tot el país.

La gestió d’aquests cursos es fa en funció dels recursos disponibles i de la demanda, tenint en compte que es prioritza el sector pesca. Així ho explica el director gerent del centre, Feliu López.

Tota la informació es pot trobar al portal web de la Generalitat.

A banda, l’Escola també està impulsant una nova estratègia digital, amb una nova pàgina web i una nova imatge que permetrà divulgar els continguts del centre i arribar al màxim de públic possible.

Comparteix