Comencen les obres de la nova Biblioteca Municipal

Comparteix

S’ha retirat el pipicà que hi havia, però s’ha habilitat un altre espai per a gossos al mateix parc.

Aquest dilluns han començat les obres de la nova Biblioteca Municipal de l’Ametlla de Mar, situada al parc del Bon Repòs. Els operaris ja han començat a treballar per adequar el terreny on anirà ubicada la nova biblioteca de la població. Les obres comporten la supressió del pipicà i de l’Espai Jove.

Són dos espais que s’hauran de retirar per poder construir la nova biblioteca en el sector nord-est del parc. Davant l’enderroc del pipicà, l’Ajuntament ha habilitat un altre espai per a gossos, al mateix parc del Bon Repòs, en el sector sud-oest, en un terreny que quadruplica la superfície de l’anterior, amb 120 m². Jordi Gaseni és l’alcalde del municipi.

En els pròxims dies també es retirarà l’Espai Jove, que recentment s’utilitzava per la vacunació i s’utilitzarà l’espai de l’edifici Bahia Blanca com a punt de vacunació.

La nova biblioteca està prevista que ocupi una superfície total de prop de 1.000 m², dividida en dues plantes i el termini de la seva construcció és de màxim 18 mesos.

Comparteix