S’obre el període de licitació per a la construcció de la nova Biblioteca de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Avança la tramitació de la nova Biblioteca de l’Ametlla de Mar. La junta de govern va aprovar, fa una setmana, la licitació de les obres de la nova Biblioteca Pública i actualment, ja es poden rebre les ofertes de les empreses interessades.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha obert el període per licitar el projecte de la nova Biblioteca Pública, que anirà ubicada al parc del Bon Repòs. El pressupost previst és de 641.000 euros (IVA inclòs), i el termini de presentació d’ofertes finalitza el 4 d’octubre.

El nou equipament cultural estarà situat al sector nord-est del parc, on ara hi ha l’Espai Jove Bon Repòs i està previst que ocupi una superfície total de prop de 1.000 m2, dividida en dues plantes.

La Biblioteca disposarà d’una àrea dedicada als infants, d’ordinadors amb accés a internet i wifi gratuït per als usuaris, i de diferents espais i serveis per públic adult i joves. Dins l’edifici, a més de la mateixa biblioteca, també es projecten altres espais com sales d’exposicions o d’estudi, de manera que es convertirà en un espai sociocultural de referència per als ciutadans de la població.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, remarca que és una obra molt desitjada i esperada.

El projecte serà subvencionat majoritàriament pel Departament de Cultura de la Generalitat (400.000 €) i la Diputació de Tarragona (209.206 €). El termini d’execució de l’obra és de màxim 18 mesos.

Comparteix