Obertes les inscripcions per participar al Carnestoltes de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Fins a aquest dijous, les persones interessades poden inscriure’s a l’Oficina de Festes.

L’Ametlla de Mar celebrarà el Carnestoltes, aquest cap de setmana, amb diverses activitats, tant a la tarda com a la nit, dirigides a totes les edats. Com a novetat, enguany s’estrenarà la Pijamada, que anirà a càrrec dels Quintos i Quintes de 2001 i 2002. A banda, també tindran lloc els tradicionals concursos sènior i infantil. Les persones interessades en participar, ja poden inscriure’s fins a aquest dijous, tots els matins, a l’Oficina de Festes.

La Cala comença a escalfar motors pel Carnestoltes. La regidoria de Festes ja ha obert el termini, perquè les persones interessades puguin inscriure’s als concursos, que mantenen les categories dels anys anteriors i també el premi extraordinari, que es va incorporar l’últim Carnestoltes, i que va dirigit als participants que més sorpresa, disbauxa i sensació causin als assistents amb la seva disfressa.

Jordi Llaó és el regidor de Festes.

Les modalitats per participar dels premis són individual, parella o trio, grup (de 4 fins a 9 components), comparsa (a partir de 10) i, en el cas dels adults, també carrossa. Els premis del concurs sènior són de 60 euros per la categoria individual, 100 euros per la parella o trio, 150 euros pel grup de 4 a 9 components, 200 euros per la comparsa, 350 euros el premi de la carrossa i 100 euros el premi extraordinari. A més, les carrosses només per participar tenen una gratificació de 60 euros. L’edat per participar al concurs sènior és a partir de 14 anys.

Mentre que els participants de la categoria individual del concurs infantil aspiren a un premi de 30 euros, la parella o trio de 50 euros, el grup de 70 euros, la comparsa de 100 euros i el premi extraordinari és de 50 euros.

Els participants dels concursos s’han d’inscriure prèviament, a l’Oficina de Festes, tots els matins, fins a aquest dijous.

Comparteix