Jornada futbolística del cap de setmana

Comparteix

La Cala juga al camp del Gandesa i el filial juga dissabte a casa davant de l’Aldeana B.

El cadet de l’AME juga a Tortosa dissabte amb l’Ebre Escola i l’infantil juga a Sant Jordi davant de l’Alcanar.En categoria aleví, l’A juga diumenge a l’Aldea, mentre que el B juga dissabte, a casa, amb el Jesús i Maria.

El benjamí Llobarrets juga dissabte, a casa, davant del Mora la Nova i el prebenjamí Seitonillos juga també a casa, dissabte, amb el Roquetenc. 

La Cala juga al camp del Gandesa i el filial, a casa davant de l’Aldeana B

Diumenge, el 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jug,a a partir de les 17.00 h, al camp del Gandesa, 3r classificat amb 36 punts i un dels aspirants a assolir l’ascens. 

A la 1a volta el Gandesa es va emportar la victòria del camp calero per 0 gols a 2. Mentre els caleros van ajornar per Covid la setmana passada el seu partit amb la Cava, el Gandesa va perdre el derby de la Terra Alta al camp del Corbera d’Ebre per 1 a 0. Els caleros són 8ns amb 27 punts i el Gandesa entrenat per Ivan Romeu és 3r amb 36. 

Xavi Subirats, entrenador del 1r equip, veu opcions de puntuar i fins i tot d’emportar-se els tres punts.

Per la seva part, l’equip de futbol filial que juga a la 4a Catalana juga dissabte a casa davant de l’Aldeana B aquest dissabte a les 16 h.

Jordi Subirats, To, és l’entrenador del filial.

Els caleros han caigut fins a la 10a posició de la classificació amb 24 punts mentre que l’Aldeana B és 12a amb 20.

Cadet i Infantil busquen la victòria fora de casa 

Si parlem del futbol base, el juvenil descansa. El cadet de l’AME juga a Tortosa dissabte a les 17 h amb l’Ebre Escola i l’infantil juga a Sant Jordi davant de l’Alcanar dissabte a les 17 h.  

Xavi Borràs és l’entrenador de l’Infantil.

En categoria aleví, l’A juga diumenge a les 10 h a l’Aldea. Mentre, el B juga dissabte a les 10 h a casa amb el Jesús i Maria.

Quant al futbol escolar, comença la 2a fase, el benjamí Llobarrets juga dissabte a les 10 h a casa davant del Mora la Nova i el prebenjamí Seitonillos juga també a casa, dissabte a les 11 h amb el Roquetenc. 

Comparteix