El bàsquet calero no pot amb el líder l’Amposta, però guanya a la Sénia i es manté a dalt

Comparteix

Dissabte a les 12 h i al Poliesportiu Municipal Galetet, els de l’Ametlla de Mar jugaran contra el Bàsquet Constantí, segon a la classificació

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre diumenge davant de líder l’Amposta per 63 a 75 en un partit en el qual, els ampostins van ser superiors, però que van haver d’esmerçar-se al màxim davant d’un intens equip calero al Galetet.

Els de l’Ametlla de Mar van sortir endollats i prova d’això és el parcial del primer quart, que va finalitzar 22 a 11 a favor dels caleros, que van sorprendre els ampostins amb un joc fulgurant. Al segon quart, els ampostins van aprofitar el mal percentatge d’encerts dels de l’Ametlla de Mar i van recuperar amb un parcial de 10 a 21, empatant el partit a 32 al descans.

A la represa, els ampostins van prémer l’accelerador i van sumar 24 punts per 12 dels de l’Ametlla de Mar, donant l’estirada definitiva en el marcador. Un bon últim quart dels locals, que van igualar els 19 punts dels visitants, no van servir per retallar els 12 punts de diferència en el marcador.

Llàstima del mal percentatge d’encerts de cara a cistella del segon i tercer quart dels caleros, però molt bona imatge i actitud, la qual, no va ser suficient per infligir la primera derrota de la temporada a un Amposta amb jugadors de superior categoria, que va directe a l’ascens. Pol Aguado va ser el màxim encistellador amb 17 punts.

Juanfran Chacón és l’entrenador de l’equip calero.

Els de l’Ametlla de Mar, que divendres van jugar a la pista de la Sénia, guanyant per 60 a 76, 16 punts de diferència, van estar encertats en els moments claus. Una victòria, que sumada a la derrota davant dels ampostins, deixa als de l’Ametlla de Mar a la tercera posició de la classificació amb 23 punts, 10 victòries i 3 derrotes.

Dissabte a les 12 h i al Poliesportiu Municipal Galetet, els de l’Ametlla de Mar jugaran contra el Bàsquet Constantí, segon a la classificació i únic equip junt amb els ampostins, que ha guanyat als caleros. Diumenge el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar completarà un cap de setmana intens, jugant a la pista del Manyanet Reus B.

Comparteix