Torneig de Sant Valentí de petanca a Tres Cales

Comparteix

De moment, hi ha 25 parelles mixtes inscrites.

Dissabte tindrà lloc a les pistes del Parc Públic de Tres Cales, el 4t Torneig de Sant Valentí de Petanca, organitzat pel Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar.

El torneig està destinat als socis de l’entitat i s’ha de jugar obligatòriament per parelles mixtes. De moment, hi ha 25 parelles inscrites que competiran per la victòria en la 4a edició del torneig, el qual s’allargarà durant tot el dia.

Antonio Cañadó, president del Club de Petanca Tres Cales.

Per altra banda, l’equip B federat, disputarà diumenge el partit de la fase prèvia pel Campionat d’Espanya de petanca a les pistes de la Pobla de Montornès. L’equip A va perdre diumenge passat, quedant eliminat.

Comparteix