El Club Patí de l’Ametlla de Mar, amfitrió de l’Open Tarragona Avançat

Comparteix

El Club Patí de l’Ametlla de Mar competirà amb dues patinadores, Hannah Pallarès i Meritxell Flores de nivell 8.

El Poliesportiu Municipal Galetet serà la seu aquest dissabte de la primera de les competicions de patinatge de la temporada, estrenant el nou calendari i la nova normativa, quant a categories i nivells dels patinadors i patinadores.

I és que aquesta temporada, les competicions es dividiran en opens provincials per nivells. L’Avançat pels nivells 8, 9 i 10, Formació pels nivells 5, 6 i 7 i Promoció pels nivells 1, 2, 3 i 4.

Quant als nivells dels esportistes, també s’han eliminat les lletres per catalogar les patinadores de l’1 fins al 10.

La competició de dissabte a l’Ametlla de Mar és l’Open Tarragona Avançat pels nivells 8, 9 i 10 i el Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar competirà amb dos patinadores, Hannah Pallarès i Meritxell Flores de nivell 8 .

Nerea Bertomeu, monitora del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar .

A l’Open TGN Avançat de dissabte participaran clubs i entitats de patinatge de Salou, Constantí, Roda de Barà, Alcanar, Montbrió, l’Hospitalet de l’Infant, Pobla de Mafumet, Riudoms, Valls, Cambrils, Montblanc, el Vendrell, Calafell, l’Aldea i l’Ametlla de Mar.

La Cala també acollirà l’Open TGN Formació pels nivells 5, 6 i 7 els dies 2 i 3 d’abril i l’Open TGN Promoció pels nivells 1, 2, 3 i 4 l’11 i 12 de juny. Abans, però el Poliesportiu Municipal Galetet acollirà el 19 de març la 1a Jornada dels Jocs Esportius Escolars.

Comparteix