El filial de la Cala perd 4 a 1 a Ginestar

Comparteix

Els caleros es troben en 10a posició de la classificació.

L’equip de futbol filial de la SCER de l’Ametlla de Mar va perdre, aquest diumenge, per 4 gols a 1 al camp del Ginestar i segueix en una dinàmica negativa que només va trencar davant del Perelló ara fa dos setmanes.


Els de l’Ametlla de Mar es van avançar en el marcador al minut 1 quan Xavier Kalifi va aprofitar una errada del porter local. Així i tot, ben aviat va poder empatar el Ginestar i en el temps que va del minut 18 al 26, els caleros van encaixar tres gols més, situant-se el marcador en el 4 a 1 desfavorable amb el qual s’arribaria al descans.


A la segona part, cap reacció per part d’un equip calero molt perjudicat per les baixes i el 4 a 1 es va convertir en definitiu.


Jordi Subirats To és l’entrenador de l’equip.


Els caleros han caigut fins a la 10 posició de la classificació amb 24 punts i el pròxim rival a casa és l’Aldeana B.

Comparteix