L’Ajuntament proposa el Bahia Blanca com a espai de vacunació

Comparteix

De moment, les vacunes disponibles s’estan administrant al CAP.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està en converses amb Salut per traslladar l’espai de vacunació del Bon Repòs al local de propietat municipal de l’edifici Bahia Blanca.

Les obres de construcció de la nova biblioteca municipal al parc del Bon Repòs comportaran l’enderroc de la guingueta que havia estat primer un bar, posteriorment, un espai jove, i més recentment, davant de la saturació del CAP i per evitar acumulacions de gent, va ser reconvertit en espai de vacunació.

Aquest fet ha obligat Salut a buscar un nou espai davant futures vacunacions massives, si fos necessari. Per aquesta raó, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha plantejat, com a possible nova seu, el local dels baixos de l’edifici Bahia Blanca, de propietat municipal.

Salut avaluarà si l’espai reuneix les condicions adequades i un cop determinada l’aptitud de l’espai, s’haurà de signar un nou conveni de col·laboració.

Joan Manel Tello és el regidor de Salut.

De moment, les vacunacions s’estan realitzant al CAP sempre que hi hagi disponibilitat de vacunes o en els espais de vacunació massiva d’Amposta, Roquetes i Mora la Nova.

Comparteix