El bàsquet calero continua guanyant i ja és 3r a la classificació

Diumenge, a les 17 h, juguen contra l’Amposta, el líder de la temporada.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar a la pista de la Selva B per 42 a 99, sumant la 9a victòria de la temporada en 11 partits, fet que li val per pujar a la 3a posició de la classificació.

Com demostren els 57 punts de diferència a domicili, els de l’Ametlla van ser molt superiors als selvatans des del primer moment, ja que el parcial del primer quart ja va ser de 8 a 36, amb una sortida espectacular de l’equip calero. Els altres tres quarts també van ser de clar color calero 11 a 23, 13 a 18 i 10 a 22, repartint minuts entre tots els membres de l’equip, que va acabar també convertint nou llançament des de més enllà de la línia de tres punts.

Santi Duque és jugador del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Pol Aguado amb 22 punts, nou d’ells des de la línia de tres punts, i Pol Solsona amb 18, van ser els màxims encistelladors de l’equip.

Ara els caleros són 3 s a la classificació amb 20 punts, 9 victòries i dos derrotes, per darrere dels 26 punts de l’Amposta i els 23 del Constantí, però amb dos partits menys jugats.

Diumenge a les 17.00 h visita el Galetet l’Amposta, líder fins ara imbatut amb 13 victòries en 13 partits