Els veterans treuen un valuós empat davant del líder el Roquetenc

Els Veterans de l’Ametlla de Mar es troben en sisena posició de la classificació.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va empatar a 2 gols diumenge passat davant del Roquetenc, líder imbatut del campionat, en un partit disputat fins a l’últim instant.

Els veterans caleros van fer el que cap equip ha pogut fer aquesta temporada, prendre-li punts al líder, que fins al moment portava set partits jugats i set partits guanyats.

Tot i que es va arribar al descans amb un resultat de 0 a 2, a la segona part l’equip calero va reaccionar amb dos gols de Mamadou i fins i tot van poder guanyar, ja que l’àrbitre els va anul·lar un gol al minut 90 per un dubtós fora de joc.

Aquest punt ha de servir als de l’Ametlla de Mar com a revulsiu davant les adversitats d’una temporada en la que les lesions i la manca d’efectius, estan llastrant l’equip.

Respecte al partit, Joan Pere Llambrich, entrenador de l’equip explica el següent.

Els caleros segueixen sisens a la classificació amb 8 punts a manca d’un partit per disputar. El pròxim cap de setmana juguen a casa davant de l’Alcanar.