El juvenil perd de manera immerescuda contra el líder, l’Ulldecona

Comparteix

El juvenil es troba en 2a posició de la classificació i l’infantil en 6a posició.

La resta dels equips es mantenen en la mateixa posició, ja que aquest cap de setmana descansaven o van haver d’ajornar partits a causa de la Covid.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 1 gol a 2 davant de l’Ulldecona, líder de la categoria, en un partit molt estrany en el qual, els caleros, van acabar pagant un preu massa alt, pel que es va veure al damunt del terreny de joc.

I és que els caleros es van merèixer molt més, ja que l’Ulldecona, amb molt poc, va emportar-se molt de premi. Un gol de penal dubtós i un parell d’arribades clares en tot el partit, van ser suficients davant d’un equip local, que va a trobar a faltar algunes baixes importants.

A la primera part, l’àrbitre es va empassar un gol dels de l’Ametlla de Mar, que va traspassar per dos ocasions la línia de gol, i que l’àrbitre va negar-se a què puges al marcador. Poc després xiulava el dubtós penal amb el qual l’Ulldecona s’avançava al marcador. I tot i que Roger Pitarque va igualar el resultat amb el llançament d’una falta directa, a la segona part, una badada calera va propiciar una pilota filtrada pel mig que va suposar l’1 a 2 definitiu.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen 2 s a la classificació, encara que ja a 5 punts de l’Ulldecona. Juanjo Balfegó és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, l’infantil de l’AME va perdre a Camarles davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre per 3 gols a 1. En una primera part en què els caleros van tenir massa respecte pel rival, els locals van sentenciar el partit amb el 3 a 1. A la segona part, el joc va ser més igualat i els caleros van plantar més cara.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen 6 s a la classificació amb 16 punts. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

La resta dels equips del futbol base calero o van haver d’ajornar els seus partits a causa de la Covid, o descansaven, fet que va aprofitar el benjamí Llobarrets per jugar un amistós de Festa Major al Perelló, que va guanyar per 2 a 4.

Comparteix