Nàutic Parc tanca el seu millor any amb gairebé un 40% més de volum de negoci

Comparteix

L’entitat, vinculada a ajuntaments com el de l’Ametlla de Mar, ha superat el rècord de xifres que va assolir el 2019, amb un 38% de negoci més que el 2020.

L’aposta per a xàrter i vela lleugera per desestacionalitzar la temporada i l’impuls d’un nou sistema de codis QR per reservar activitats nàutiques des de l’allotjament són alguns dels reptes pel 2022.

Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha tancat el 2021 amb un 38% més de volum de negoci respecte al 2020, superant així el rècord obtingut el 2019. Ara, el 2022 es planteja amb nous reptes com l’aposta per a xàrter i vela lleugera i un nou sistema de codis QR per reservar activitats nàutiques des de l’allotjament.

Amb aquesta xifra rècord, Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre reafirma l’auge de les activitats nàutiques que promou aquesta associació mixta (pública i privada), vinculada als ajuntaments de l’Ametlla de Mar, Salou, Cambrils, el Mont-roig del Camp, l’Hospitalet, l’Ampolla i Deltebre i que treballa amb empreses associades d’aquests municipis.

Jordi Rom és el gerent de l’entitat.

A més, aquest 2021, Nàutic Parc ha commemorat els 20 anys i ho ha fet amb l’obtenció de dos premis: a Espanya, atorgat per la prestigiosa publicació turística Hosteltur; i el Jordi Cartanyà, que concedeix el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, com a ‘millor proposta de solucions tecnològiques per a la comercialització turística’.

El 2022 apostarà per captar nous clients per a xàrter i vela lleugera que ajudin a desestacionalitzar la temporada. També té previst implementar un nou sistema de codis QR perquè els clients reservin des del seu allotjament. De fet, l’Ametlla de Mar ja està en període de proves d’aquest sistema.

Nàutic Parc és el domini nàutic i turístic més gran de Catalunya, amb 95 quilòmetres de litoral, entre el cap de Salou i el cap de Tortosa.

Comparteix