Victòria sense contestació per a l’Ametlla de Mar a Benissanet

El primer equip es troba en 8a posició de la classificació i el filial es troba en 9a posició.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar ahir per 1 gol a 6 al camp del Benissanet. Els caleros van començar a marcar diferències des del primer minut i es van emportar tres punts molt necessaris.

Els de l’Ametlla de Mar es van prendre el partit molt seriosament, ja que desconfiaven del terreny de joc. Ja en el minut 1, Froi Martí va encetar la llauna amb el seu gol i posteriorment, Jordi Llaó amb dos gols, van donar la tranquil·litat a l’equip ja en el minut 22.

El resultat al descans seria d’1 a 4, perquè Lluís Garcia va fer el 4 a 0 i posteriorment el Benissanet, escurçaria diferències abans del descans.

En una segona part sense més història, els caleros ampliarien el marcador a favor seu amb dos gols més de Xavi Callau i Jordi Callau.

Necessària i important victòria d’un equip calero que necessitava els punts per no veure ampliada la diferència respecte als de dalt i quedar despenjat a la classificació.

Xavi Subirats és l’entrenador de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen 8 s a la classificació amb 21 punts, a 1 punt del Flix, tres del Jesús i Maria o quatre de la Rapitenca B o el Roquetenc que ocupen la 4a posició.

Per la seva part, el filial va perdre a casa per 1 gol a 2 amb el Jesús Catalònia B. Els caleros van encaixar dos gols en cinc minuts just abans del descans i la reacció no va ser l’esperada, ja que fins a l’últim minut del partit, Sergi Quintana no va poder escurçar diferències.

Una nova ensopegada dels de l’Ametlla de Mar davant d’un equip pitjor classificat, que no ha estat capaç de mantenir la dinàmica del mes d’octubre i novembre, i que porta una sola victòria en els últims cinc partits jugats.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar són 9 s a la classificació amb 21 punts i la fractura respecte als equips de la zona alta és ara més gran.