El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar vol recuperar el liderat davant de l’Ulldecona

Comparteix

El juvenil jugarà aquest dissabte a les 15 h contra el Gandesa i l’Infantil dissabte a les 11.30 h davant del Terres de l’Ebre.

El Cadet, l’Aleví A i l’Aleví B s’han ajornat a causa de la Covid’19.

El Benjamí Llobarrets descansa aquest cap de setmana i el Prebenjamí Seitonillos jugarà un partit amistós.

Després de la victòria de la setmana passada davant del Gandesa per 9 a 0, el juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar afronta el pròxim partit davant de l’Ulldecona amb l’objectiu de recuperar la 1a posició. El rival, que només ha perdut un partit i va ser just amb els caleros a la primera volta, visita el camp de la Cala com a líder amb dos punts d’avantatge.

L’afectació de la Covid en els dos equips, crea certa incertesa de com arribaran al partit del dissabte a les 15.00 h.

Juanjo Balfegó és l’entrenador de l’equip.

L’Infantil, que en l’últim partit va guanyar per 2 gols a 1 a l’Aldeana , juga a Camarles dissabte a les 11.30 h davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Ara són 6 s amb 16 punts.

El partit del cadet que havia de jugar diumenge a Ascó, així com el que havia de disputar l’Aleví A a Ulldecona i l’Aleví B a Amposta, s’han ajornat a causa de positius Covid a tots dos equips.

L’Aleví A va recuperar ahir el partit davant de l’Amposta amb el resultat d’empat a 0.

Quant al futbol escolar el benjamí Llobarrets descansa aquest cap de setmana i i el prebenjamí Seitonillos jugarà un partit amistós de Festa Major al Perelló.

Comparteix