L’art urbà protagonitzarà el pròxim ‘domenge’ de l’Ateneu Calero

Comparteix

La cita serà aquest diumenge a les 12 h al CIP.

L’Ateneu Calero segueix el seu cicle de cites culturals els diumenges, els anomenats ‘domenges’ de l’Ateneu. El pròxim estarà dedicat a l’art urbà de la mà del muralista Uri Cateura, l’autor del recent mural de la plaça de l’Olivera.

‘Quan l’art surt de les galeries i els museus’ així es titula el pròxim ‘domenge’ de l’Ateneu Calero. La xerrada consistirà en fer conèixer aquest tipus d’art, el seu origen i la trajectòria i projectes de l’artista.

Cateura és muralista i treballa amb diferents projectes artístics d’art urbà, un dels quals va ser el recent mural de la plaça de l’Olivera que va desenvolupar el passat estiu. Uri explica que el projecte serà un dels punts que també tractarà a la xerrada.

La cita cultural serà aquest diumenge a les 12 h al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Comparteix