El Club Bàsquet l’Ametlla juga a Vila-seca per seguir en dinàmica positiva

Comparteix

Aquest diumenge a les 13.00 h contra el Vila-seca sots-21.

El Club de Bàsquet l’Ametlla de Mar, reprèn diumenge la competició després de l’aturada de Nadal i ho fa a la pista del Vilaseca sots-21, un equip al qual va guanyar a la primera volta de 49 punts de diferència.

Els caleros van haver d’ajornar a causa de la Covid el darrer partit de lliga abans de l’aturada, amb la qual cosa, no competeixen des de l’11 de desembre que van assolir la victòria davant del Mora d’Ebre, i això, crea certa incertesa, tot i el precedent de victòria.

Actualment, el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar està 6è a la classificació amb 14 punts, tot i que és l’equip que menys jornades a jugat, ja que ha hagut d’ajornar els partits amb el Constantí a casa i amb el Mora d’Ebre i la Sénia a fora de casa.

Juanfran Chacón, entrenador de l’equip es pren la suposada superioritat calera amb prudència.

Chacón, tindrà -si no hi ha cap contratemps amb la Covid- a tots els efectius a la seva disposició per afrontar el partit de diumenge a les 13.00 h a Vila-seca.

L’objectiu dels de l’Ametlla de Mar és poder quedar entre els quatre o cinc primers de la classificació, una fita molt assumible, si segueix la mateixa dinàmica que fins ara, amb cinc victòries i dos derrotes.

Comparteix