Gaseni es reuneix a Brussel·les com a president de l’AMI per celebrar el desè aniversari de l’entitat

Comparteix

La trobada es va decidir fer a Brussel·les, ja que Carles Puigdemont també va presidir l’entitat com a alcalde de Girona.

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha celebrat el seu desè aniversari, complert el passat 14 de desembre, amb una trobada a Brussel·les de tots els presidents de l’entitat, per tal que hi pugui assistir Carles Puigdemont, que va presidir l’entitat com a alcalde de Girona des del juliol del 2015, en substitució del primer president des de la constitució oficial, el 2011, i aleshores alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal.

A la trobada també hi ha assistit l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que va substituir Puigdemont quan va ser escollit el 2016 president de la Generalitat, i Neus Lloveras, relleu d’Andreu mentre era alcaldessa de Vilanova i la Geltrú. També l’alcalde del Port de la Selva i senador, Josep Maria Cervera, que ha estat fins a enguany el penúltim president de l’entitat abans de passar el testimoni a l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni.

El president Gaseni explica que la trobada dels expresidents a la capital belga ha tingut l’objectiu de fer balanç de l’actuació durant aquesta primera dècada, però també de plantejar el camí a seguir.

El desè aniversari també es commemorarà amb una exposició sobre la primera dècada d’activitat de l’entitat. La mostra s’inaugurarà a Vic el 21 de gener, però la intenció és que sigui itinerant més endavant.

Comparteix