L’Ametlla de Mar presenta l’agenda gastronòmica pel 2022

Comparteix

La primera parada seran les Jornades de la Galera de l’11 de febrer al 13 de març.

L’Ametlla de Mar presenta el seu calendari gastronòmic pel 2022. Una agenda que preveu totes les cites gastronòmiques consolidades, sempre que la pandèmia i les restriccions ho permetin. El 2021 es van poder dur a terme totes les jornades, valorades positivament tant pels restauradors com per l’Àrea Municipal de Turisme, excepte les diades que no es van poder celebrar i que s’espera reprendre-les enguany.

La regidoria de Turisme ja té tancada l’agenda gastronòmica d’enguany.La primera parada serà d’aquí a pocs dies, concretament de l’11 de febrer al 13 de març, amb les Jornades de la Galera que es realitzen simultàniament a les quatre Viles Marineres de les Terres de l’Ebre. Una cita que s’enganxarà amb la ruta de tapes on ‘Tot s’hi val’, de l’11 al 20 de març, als bars de la població.

Maite Boquera n’és la regidora.

La tonyina roja continuarà sent protagonista, entre el 29 d’abril i el 15 de maig, amb les jornades als restaurants i la ruta de la Tapa Roja als bars. L’inici d’aquestes jornades serà amb la Diada de la Tonyina Roja, els dies 30 d’abril i 1 de maig.

La següent proposta serà del 3 al 12 de juny, on tindran lloc les Jornades dels Fideus Rossejats i la ruta de la Tapa Marinera, amb la Diada dels Fideus Rossejats, que serà el dia 12 de juny. Al mes de juny, del 10 al 12 de juny, s’espera també celebrar la Fira de la Mar.

I per últim, a l’octubre, del 7 al 16, hi haurà les Jornades del Peix de Llotja i l’Arrossejat, amb la celebració de la Diada de l’Arrossejat el dia 8.

Comparteix