La nova Biblioteca Municipal ja té adjudicatària

Comparteix

Les obres de la nova Biblioteca Municipal s’iniciaran al febrer i es preveu que el termini d’execució sigui de màxim 18 mesos.

Adolfo Constructors del Montsià S.L és l’empresa adjudicatària de la nova Biblioteca Municipal, que s’instal·larà enguany al parc del Bon Repòs. D’aquesta manera, avança el projecte i es preveu que s’iniciïn les obres aquest mes de febrer.

A finals de desembre es va adjudicar el servei de la futura Biblioteca Municipal per procediment negociat sense publicitat. Aquest mes de gener tindrà lloc la contractació per part de l’empresa adjudicatària i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, celebra aquesta notícia.

El nou equipament cultural estarà situat al sector nord-est del parc, on ara hi ha l’Espai Jove Bon Repòs i està previst que ocupi una superfície total de prop de 1.000 m², dividida en dues plantes.

El pressupost previst és de 641.000 euros (IVA inclòs), subvencionat majoritàriament pel Departament de Cultura de la Generalitat (400.000 €) i la Diputació de Tarragona (209.206 €). El termini d’execució de l’obra és de màxim 18 mesos.

Comparteix