El 1r equip no passa de l’empat amb l’Alcanar i el filial cau golejat a Jesús i Maria

Comparteix

El primer equip i el filial de la SCER es troben en 8a posició de la classificació.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va deixar escapar una magnífica oportunitat d’enganxar-se a la zona alta de la classificació, després d’empatar 2 a 2, dissabte a casa davant de l’Alcanar, un equip de la zona baixa.

Els canareus es van avançar en el marcador, tot i que Jordi Llaó empatava el partit a un gol, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona part, de nou, els canareus es van posar per davant i només al final, a manca de 5 minuts del final, Amador Voces, va establir l’empat a 2 definitiu. Tot i que els caleros van tenir suficients ocasions i arribades per emportar-se els tres punts, al final, l’entrenador dona per bo l’empat, tal com va anar el partit.

Xavi Subirats és l’entrenador de l’equip.

Els caleros estan a la 8a posició amb 18 punts. El pròxim partit el juguen al camp del Benissanet.

Per la seva part, l’equip filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va caure golejat per 9 gols a 0 en la seva tornada a la competició al camp del Jesús i Maria B. Els caleros van veure’s superats en totes les facetes del partit per un Jesús i Maria B pletòric, tot i que les primeres ocasions de gol van ser pels caleros. Els de l’Ametlla de Mar entre lesions i Covid, van desplaçar-se amb 12 jugadors.

Jordi Subirats, To és l’entrenador de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 8a posició amb 21 punts. El pròxim partit el jugaran a casa davant del Jesús Catalònia B.

Comparteix