El Nadal vesteix de màgia els centres educatius caleros

Comparteix

Tot i casos puntuals de Covid, els centres han valorat positivament el trimestre.

Aquest dimecres, s’han acabat les classes als diferents centres educatius caleros posant fi a un trimestre que s’ha valorat positivament malgrat la pandèmia. De fet, enguany els alumnes han pogut celebrar Nadal amb més normalitat, adaptant-se a la situació actual. Els més menuts de la Llar d’Infants han rebut els patges i el Tió, mentre que els més grans han participat en la Cantada de Nadales.

Els alumnes de l’Ametlla de Mar han iniciat aquest dijous les vacances de Nadal. Unes vacances merescudes després d’un trimestre que, tot i que ha tingut alguns casos puntuals de Covid-19, s’ha pogut dur a terme satisfactòriament.

Abans d’acabar el trimestre, els alumnes han dut a terme diverses activitats nadalenques. En el cas de l’Institut Candelera, tot i que no han pogut realitzar la gran festa de Nadal, sí que han fet diverses activitats amb el seu grup classe. El director del centre, Benjamí Torné, apunta que s’ha volgut celebrar la festivitat amb responsabilitat.

A l’Escola Sant Jordi, els alumnes també han dut a terme diverses activitats nadalenques, com la Cantada de Nadales que s’ha pogut celebrar en dos dies diferents, dimarts els alumnes d’Infantil i dimecres, els de Primària, tots ells dividits per classes. A més, enguany el centre ha pogut comptar amb col·laboracions externes de famílies que han ajudat amb la decoració. La directora del centre, Fàtima Garcia, ha agraït tota la feina feta per les persones implicades.

Per últim, els infants de la Llar d’Infants Xerinola van sortir a la recerca del tronc de Nadal abans del pont de la Puríssima, i després cada dia l’han dedicat a una tradició nadalenca, amb la confecció de l’arbre de Nadal i d’un detall nadalenc per a les famílies, els patges reials i el Pare Noel, tot plegat amb molta col·laboració per part de l’AMPA.  Consol Ferré és la directora de la Llar.

Tot i que aquest dimecres, últim dia de curs, es va haver de confinar un grup estable per contacte amb un positiu d’una educadora, el trimestre ha estat valorat positivament. A més, com es van aplicar els protocols establerts, la resta del centre va poder continuar les seves activitats amb total normalitat. Des d’aquest dijous i fins al 5 de gener, la Llar ha començat el Taller de Nadal, oferint el mateix servei que durant el curs convencional, tot i que hi ha menys infants que durant la resta de l’any.

Per altra banda, recordar que durant aquestes vacances de Nadal, es duran a terme el Parc Infantil organitzat per la regidoria de Joventut i el Parc de Nadal de la SCER, perquè els xiquets i xiquetes gaudeixin de les diverses activitats de lleure organitzades al municipi.

Comparteix