Els equips del Club de Petanca Tres Cales s’acomiaden de la competició amb una victòria de l’A i una derrota del B

Comparteix

Diumenge es va disputar l’última jornada del Campionat de Petanca que organitza la Federació Catalana de Petanca.

L’equip A del Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar, que milita a la 1a divisió, va guanyar al Vila-seca B per 6 partides a 3. Els caleros amb aquesta victòria es van assegurar una 4a posició final molt meritòria, si tenim en compte que ha estat el primer any que han competit oficialment. L’equip A ha sumat 18 punts amb un balanç de 6 victòries i 6 derrotes.

Pepe Rísquez és el capità de l’equip A.

Per la seva part l’equip B, que milita a la 2a divisió, va perdre a les pistes del Cunit C per 8 partides a 1. Tot i la derrota, els de l’Ametlla de Mar s’han classificat finalment en una meritòria 5a posició, encara que empatats amb el 4t amb 21 punts. Antonio Cañadó és el capità de l’equip B.

El balanç dels caleros en el seu primer any en competició oficial ha estat de set victòries i set derrotes.

Comparteix