Els arbres caiguts pels tornados de l’Ametlla de Mar es converteixen en troncs de Nadal

Comparteix

En total hi ha cinc troncs de Nadal de grans dimensions repartits per diferents racons del municipi.

L’Ametlla de Mar ha convertit el tradicional tronc nadalenc en un atractiu turístic que decora diversos racons del municipi. Es tracta d’una iniciativa que s’ha posat en marxar davant la gran quantitat d’arbres caiguts després de l’episodi de fort vent que es va viure al municipi a finals de novembre i amb la voluntat de difondre la tradició catalana entre els més menuts.

Concretament, cinc troncs de Nadal de grans dimensions han aparegut per diferents punts del terme municipal, tres dels quals estan situats al nucli urbà, -a l’Oficina de Turisme, plaça Catalunya i Rambleta-, i dos, a les urbanitzacions de Les Tres Cales i Calafat.

Els troncs són procedents dels arbres que van caure després dels dos tornados que van tenir lloc el 23 de novembre al municipi. Així ho explica l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni.

Aquests troncs de Nadal són purament decoratius. El tronc que podran fer cagar els més menuts serà el que s’instal·larà aquest divendres 24 de desembre, a la plaça Nova, en l’acte de la Nit de Nadal que ha organitzat l’Ajuntament. L’acte, que també comptarà amb la visita del Pare Noel, s’iniciarà a les 17 h de la tarda amb l’entrega dels premis del Concurs de Postals de Nadal i del Concurs d’Aparadors de Nadal.

Comparteix