Alumnes de Batxibac recullen els diplomes de les pràctiques a l’Àrea Municipal de Turisme

Comparteix

Es tracta d’una estada en pràctiques que realitzen diversos alumnes de Batxibac de l’Institut Candelera, cada estiu.

Tres alumnes de l’Institut Candelera del Batxibac van realitzar una estada en pràctiques a l’Àrea Municipal de Turisme, durant l’estiu. Al principi d’aquest mes de desembre, els alumnes van recollir els diplomes que acrediten i reconeixen aquestes pràctiques. L’entrega es va fer amb la presència del director de l’Institut, el coordinador de Projectes Internacionals, la regidora i la tècnica de Turisme.

Es tracta d’una col·laboració anual entre l’Àrea Municipal de Turisme i l’Institut Candelera que permet als alumnes de 1r i 2n de Batxibac posar en pràctica els seus coneixements, especialment en llengua francesa, a l’Oficina de Turisme del municipi. Són 35 hores de pràctiques repartides entre juliol i agost. Enguany, Eudal Colldeforns, Pol Benadí i Axel Llambrich han estat els alumnes que han gaudit d’aquesta estada.

Javi Sánchez és el coordinador de Projectes Internacionals.

L’entrega dels diplomes va tenir lloc el 3 de desembre i va comptar amb la presència del director de l’Institut, Benjamí Torné, el coordinador de Projectes Internacionals, Javi Sánchez, i la regidora i la tècnica de Turisme, Maite Boquera i Eva Garcia.

Comparteix