Exposició d’artistes locals de l’Ateneu Calero

Comparteix

L’acte d’inauguració està previst per aquest dimecres a les 18.30 h.

Aquest dimecres a la tarda s’inaugura, al Centre d’Interpretació de la Pesca, una exposició de pintura i fotografia, organitzada per l’Ateneu Calero, la qual es podrà visitar fins al 6 de febrer.L’entitat cultural ha reunit un grup d’artistes caleros i caleres al voltant d’aquesta exposició amb la qual vol donar a conèixer les persones que, de manera anònima, aporten valor a la cultura local.

Lluís Llop és pintor i membre de l’Ateneu Calero.

L’acte d’inauguració, comptarà amb la intervenció de l’alcalde Jordi Gaseni i la regidora de Cultura, Jani Brull i està prevista aquest dimecres a les 18.30 h de la tarda.

Els artistes que exposaran en les seves diverses especialitats de fotografia i pintura seran Rosa Ma Teruel, Roser Català, Sofia Puertas, Olga de Diego, Mercè Garcia, Hermínia Jou, Raquel Garcia, Mercè Labòria, Dolors Espuny, Jaqueline Nibelle, Paco Subirats, Uri KTHR, Glòria Piñol, Idil Bazan, Vicenta Comes, Esther Marsal, Lluís Llop Canducha Astorga i Abel Borràs. A l’exposició hi seran presents estils tan diversos com el llapis o el collage, il·lustracions digitals, olis sobre fusta i sobre tela, gravats, carbonet o pintures fetes amb tinta de calamar.

L’exposició es podrà visitar als matins d’11 h a 13.30 h, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i 3 i 4 de gener. A partir de llavors, tots els caps de setmana fins als dies de la Candelera que estarà oberta del 2 al 6 de febrer.

Comparteix