Arriba la 22a edició del Concurs de Fotografia des les Terres de l’Ebre

Comparteix

El concurs, impulsat per les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i de Deltebre, pretén posar en valor els atractius turístics del territori.

El concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre ja està en marxa. Les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre han donat el tret de sortida a aquesta nova edició del concurs, amb un nombre de premis total de 15, repartits en 7 categories. 

Entre aquestes categories hi ha la categoria local amb tres premis a les millors fotografies realitzades als respectius termes municipals i un premi local tant a Deltebre com a l’Ametlla de Mar. També la categoria Blanc i Negre, Creativitat, Gastronomia, Terres de l’Ebre i Activitat Humana (aquesta última compta amb el patrocini el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre). Les fotografies d’aquestes categories poden ser realitzades a qualsevol indret de les quatre comarques.

Cada participant podrà enviar a les respectives oficines de turisme un màxim de quatre fotografies abans del pròxim 11 de març de 2022. La inscripció és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional.

El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, explica que es tracta d’un concurs molt consolidat.

Com en els darrers anys, el jurat estarà format per personalitats vinculades al món de la fotografia i de les arts. L’entrega de premis tindrà lloc el 2 d’abril a Deltebre, i totes les fotografies premiades i finalistes seran exposades als dos municipis.

Les bases ja es poden consultar a les respectives webs de Turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre.

Comparteix